Welkom bij Hairstyle Juve, waar traditie en de allernieuwste trends in haartooi elkaar ontmoeten. Met ruim 40 jaar ervaring, van moeder op dochter, is het salon deze dagen in de goede handen van Veerle Eykens, die de fakkel in 2004 overnam. 

Bij Hairstyle Juve wordt je hartelijk onthaald voor een haarsnit die jou het best past. In overleg met Veerle, die je steeds een perfect advies zal geven, kom jij het mooist naar voor. Het zijn net de kleine details die het grote verschil maken, ongeacht welke snit of techniek je het meest aanspreekt. Ook voor producten kan je steeds terecht bij Veerle en haar team. Het ruime basisassortiment wordt steeds aangevuld met het allernieuwste en meest professionele aanbod op de markt.

Het salon werd begin 2014 compleet gerenoveerd en behoort nu tot één van de mooiste en meest rustgevende salons uit Aartselaar en omstreken dat zowaar 3 maal meer ruimte biedt dan voorheen. Dat deze investering loont is duidelijk. Het is alweer een nieuwe stap naar een verdere mooie toekomst waarin Hairstyle Juve zich constant herbront met tussentijdse cursussen, zonder 'traditie en kwaliteit' te vergeten.


Kortom, voel je thuis en laat je verrassen door de persoonlijke aanpak van Veerle en haar team. Wedden dat je steeds blijft terug komen?